Χρειάζομαι ένα εμπορικό σήμα;

Το Εμπορικό Σήμα είναι η πρώτη εντύπωση που εισπράττει ένας καταναλωτής από μία εταιρεία και καθορίζει επί της ουσίας και τη συνολική εικόνα που ένας καταναλωτής έχει για την επιχείρηση, για τις υπηρεσίες που αυτή προσφέρει ή για τα προϊόντα που εμπορεύεται ή κατασκευάζει και κυρίως για την εγγύηση της ποιότητάς τους.

Το όχημα για να διαφημιστεί μία επιχείρηση και να εντυπωθεί στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού είναι το εμπορικό της σήμα, διότι μέσω αυτού διαφημίζεται, μέσω αυτού επιλέγεται και μέσω αυτού επιβιώνει και αναπτύσσεται.

Η TRADEMARK EXPERTS αποτελεί τον εξειδικευμένο συνεργάτη των επιχειρήσεων στην κατοχύρωση εμπορικού σήματος.

Η κατοχύρωση ενός Εμπορικού Σήματος αποτελεί μία υπόθεση αρκετά σοβαρή για τη γέννηση και την ευημερία μίας επιχείρησης, αφού αποτελεί το όχημα για τη διαφήμισή της στο καταναλωτικό κοινό, δίνοντας προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση, αφού σιωπηρά υπόσχεται ποιότητα και εγγύηση.

Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντική η νομική κατοχύρωση του εμπορικού σήματος καθώς και η μετέπειτα περιφρούρησή του για πάντα.

Το προσωπικό της TRADEMARK EXPERTS απαρτίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρήσεων και νομικούς με την απαιτούμενη εμπειρία διεκπεραίωσης όλων των απαιτούμενων σταδίων από την φάση του προελέγχου έως και την ολοκλήρωση κατοχύρωσης εμπορικού σήματος.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Τ: 210 3002876

Ε: info@trademarkexperts.gr

 

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.trademarkexperts.gr