Ποια είναι τα βήματα Κατοχύρωσης Εμπορικού Σήματος;

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθεί η TRADEMARKEXPERTS για την κατοχύρωση εμπορικού σήματος είναι:

Βήμα 1: Έλεγχος Διαθεσιμότητας

Ελέγχουμε άμεσα την διαθεσιμότητα του σήματος που θέλετε να κατοχυρώσετε.

Βήμα 2: Επιλογή Κατηγοριών

Ένα σήμα μπορεί να κατοχυρωθεί σε μία ή και περισσότερες κατηγορίες (κλάσεις). Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις κατηγορίες για την καλύτερη προστασία του σήματος σας.

Βήμα 3: Έγγραφα και Δικαιολογητικά

Συγκεντρώνουμε όλα τα σχετικά έγγραφα, που θα χρειαστούν και θα προχωρήσουμε στον τελικό έλεγχο του φακέλου σας πριν την κατάθεση του.

Βήμα 4: Κατάθεση Φακέλου Σήματος

Ο δικηγόρος μας καταθέτει το φάκελο σας στο αρμόδιο υπουργείο και σας ενημερώσουμε σχετικά με τον αριθμό σήματος και την δικάσιμο που θα οριστεί.

Βήμα 5: Τελική Απόφαση

Κατά τη δικάσιμο ημερομηνία θα παραστούμε στην εξέταση της αίτησης σας και θα  σας ενημερώσουμε για την τελική απόφαση κοινοποιώντας σας όλα τα σχετικά έγγραφα.

Η TRADEMARK EXPERTS αποτελεί τον εξειδικευμένο συνεργάτη των επιχειρήσεων στην κατοχύρωση εμπορικού σήματος.

Η κατοχύρωση ενός εμπορικού σήματος αποτελεί μία υπόθεση αρκετά σοβαρή για τη γέννηση και την ευημερία μίας επιχείρησης, αφού αποτελεί το όχημα για τη διαφήμισή της στο καταναλωτικό κοινό, δίνοντας προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση, αφού σιωπηρά υπόσχεται ποιότητα και εγγύηση.

Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντική η νομική κατοχύρωση του εμπορικού σήματος καθώς και η μετέπειτα περιφρούρησή του για πάντα.

Το προσωπικό της TRADEMARK EXPERTS απαρτίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρήσεων και νομικούς με την απαιτούμενη εμπειρία διεκπεραίωσης όλων των απαιτούμενων σταδίων από την φάση του προελέγχου έως και την ολοκλήρωση κατοχύρωσης εμπορικού σήματος.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Τ: +30 210 3002876

Ε: info@trademarkexperts.gr

 

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.trademarkexperts.gr