Με συμφέρει η κατοχύρωση εμπορικού σήματος;

 

Μία επιχείρηση με δυνατό και πρωτότυπο κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα δύσκολα την ανταγωνίζεσαι με επιτυχία. Διότι το ισχυρό και κατοχυρωμένο όνομά της, μέσα από τη διαφήμισή του, εγγυάται για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της επιχείρησης στη συνείδηση του καταναλωτή και -γιατί όχι- για την υποστήριξη μετά την πώληση. Αυτή επί της ουσίας είναι η κορυφαία χρησιμότητα μίας καλής και νομίμως κατοχυρωμένης επωνυμίας: η εγγύηση ότι η παρεχόμενη υπηρεσία είναι καλή και ποιοτική και ότι δεν θα αφήσει μετά τη συναλλαγή ακάλυπτο τον καταναλωτή.

Η κτήση του δικαιώματος για αποκλειστική χρήση ενός σήματος πραγματοποιείται με την κατοχύρωση εμπορικού σήματος. Ειδικότερα, η κατοχύρωση του σήματος επιτρέπει στο δικαιούχο να κάνει χρήση αυτού, να επιθέτει αυτό στα προϊόντα, τα οποία προορίζεται να διακρίνει, να χαρακτηρίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, να επιθέτει αυτό στα περικαλύμματα και τις συσκευασίες των εμπορευμάτων, στο χαρτί αλληλογραφίας, στα τιμολόγια, στους τιμοκαταλόγους, στις αγγελίες, στις κάθε είδους διαφημίσεις, ως και σε άλλο έντυπο υλικό και να το χρησιμοποιεί σε ηλεκτρονικά ή οπτικοακουστικά μέσα.

Η TRADEMARK EXPERTS αποτελεί τον εξειδικευμένο συνεργάτη των επιχειρήσεων στην κατοχύρωση εμπορικού σήματος.

Η κατοχύρωση ενός εμπορικού σήματος αποτελεί μία υπόθεση αρκετά σοβαρή για τη γέννηση και την ευημερία μίας επιχείρησης, αφού αποτελεί το όχημα για τη διαφήμισή της στο καταναλωτικό κοινό, δίνοντας προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση, αφού σιωπηρά υπόσχεται ποιότητα και εγγύηση.

Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντική η νομική κατοχύρωση του εμπορικού σήματος καθώς και η μετέπειτα περιφρούρησή του για πάντα.

Το προσωπικό της TRADEMARK EXPERTS απαρτίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρήσεων και νομικούς με την απαιτούμενη εμπειρία διεκπεραίωσης όλων των απαιτούμενων σταδίων από την φάση του προελέγχου έως και την ολοκλήρωση κατοχύρωσης εμπορικού σήματος.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Τ: +30 210 3002876

Ε: info@trademarkexperts.gr

 

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.trademarkexperts.gr